درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

عزم نیروهای دریایی ایران و پاکستان برای مبارزه با تروریسم دریایی

فرمانده دانشگاه جنگ لاهور پاکستان و فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با یکدیگر بر همکاری نیروی دریایی ایران و پاکستان در جهت جلوگیری از رشد و گسترش ناامنی دریایی به‌ویژه تروریسم دریایی تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار جاوید اقبال فرمانده دانشگاه جنگ لاهور پاکستان که به دعوت دریادار شهرام ایرانی فرمانده نداجا به ایران سفر کرده است، با حضور در ستاد نیروی دریایی ارتش با فرمانده این نیرو دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، بر همکاری همه‌جانبه دو نیروی دریایی ایران و پاکستان در جهت جلوگیری از رشد و گسترش ناامنی دریایی به‌ویژه تروریسم دریایی و تبادل اطلاعات ستادی تأکید شد.

فرمانده دانشگاه جنگ لاهور پاکستان پیش از این نیز با حضور در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه بازدید کرده بود.

هیچ قدرتی نمی‌تواند به پیوند مشترک ایران و پاکستان خدشه‌ای وارد کند

دریادار جاوید اقبال در این بازدید، ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، گفت: ایران و پاکستان دو کشور دوست و برادر هستند و ما یک تمدن هستیم که در دو کشور حضور داریم. فرهنگ و خرد باستانی و غرور ملی که در کشور ایران است، برای ملت پاکستان نیز الهام‌بخش است و ما اعتقاد داریم که دو کشور ایران و پاکستان دو بازوی یک بدن هستند.

وی در ادامه با اشاره به استقامت و پشتکاری که در مردم ایران وجود دارد، افزود: در این چند روزی که بنده در ایران بودم، ملتی را دیدم که با وجود شدیدترین تحریم‌ها دست از آرمان‌های خود برنمی‌دارند.

سرپرست هیأت اعزامی پاکستان با اشاره به ظرفیت‌های بسیاری که در روابط دو کشور ایران و پاکستان در حوزه نیرو‌های مسلح وجود دارد، افزود: در حوزه دریایی ما مفتخر هستیم که افسران نیروی دریایی ایران را به عنوان دانشجو در پاکستان میزبانی می‌کنیم.

وی همچنین، گفت: دو کشور ایران و پاکستان دارای پیوند‌های مختلف در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی و جغرافیایی و تاریخی هستند و هیچ قدرتی نمی‌تواند به این پیوند مشترک خدشه‌ای وارد کند.

آمادگی دافوس ارتش ایران برای تبادل استاد با دانشگاه جنگ دریایی پاکستان

امیر حسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش نیز در این دیدار با اشاره به پیشینه تاریخی روابط ایران و پاکستان بر اهمیت توجه به گزاره‌های مشترک و عمیق فرهنگی دو کشور تأکید و بیان کرد: ایران و پاکستان دارای روابط مشترک فرهنگی عمیق هستند و هرگاه اساس رابطه‌ای مبتنی بر گزاره‌های فرهنگی باشد، این رابطه مستحکم و ناگسستنی خواهد بود.

امیر ولی‌وند عنوان کرد: امروز تبادل دانشجو و بازدید هیأت‌های نظامی دو کشور به نحو مطلوبی تداوم دارد و ما آمادگی داریم که در زمینه تبادل اساتید با دانشگاه جنگ دریایی پاکستان همکاری داشته باشیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر